Gezocht: dirigent (m/v) voor Popkoor Session in Gieten

Popkoor Session in Gieten (gemeente Aa en Hunze, provincie Drenthe) is op zoek naar een dirigent (m/v). Onze nieuwe dirigent heeft bij voorkeur ervaring op het gebied van meerstemmige popkoren.

Wie zijn wij?

Popkoor Session (www.popkoorsession.nl) is een gezellig 4-stemmig gemengd popkoor opgericht in 1997. Het koor bestaat uit ongeveer 45 enthousiaste leden. Ons gevarieerde repertoire bestaat uit popsongs van de sixties tot heden.

Verdere informatie over het koor is te vinden op bovengenoemde website.

Wie zoeken wij?

Onze huidige dirigent heeft te kennen gegeven het koor na 12 jaar met ingang van het seizoen 2018-2019 te gaan verlaten, op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Dit betekent dat we bij de start van het nieuwe seizoen in september 2018 een nieuwe dirigent nodig hebben tijdens de repetities en bij de optredens. De repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Gieten.

Onze nieuwe dirigent heeft bij voorkeur ervaring op het gebied van meerstemmige popkoren. De dirigent geniet de artistieke vrijheid bij het kiezen van het repertoire (in overleg met de repertoirecommissie) en de uitvoeringsvorm, daarbij een goede balans houdend tussen prestatie en plezier wat tot uitdrukking komt in gevoel voor performance maar ook voor ontspanning. Goede contactuele eigenschappen zijn daarbij een vereiste. Verder is het kunnen arrangeren een pré.

Wat bieden wij verder?

Honorering van de dirigent voor repetities en optredens vindt plaats in onderling overleg, afhankelijk van de opleiding en ervaring van de dirigent waarbij als richtlijn de tarieven worden gehanteerd zoals gepubliceerd door Koornetwerk Nederland. Reiskosten worden vergoed.

Meer informatie

Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij Jaap de Boer, voorzitter van de sollicitatiecommissie, e-mailadres jaapjdeboer@planet.nl of telefoonnummer 06-13832380.

Solliciteren

Sollicitaties kunnen tot 23 juni 2018 per email worden gericht aan deze voorzitter.

Bestuur Popkoor Session
Gieten

Vermeld bij reageren DirigentVacature.nl.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =