Harmonie Gaudete in Domino (GiD) uit Cuijk zoekt dirigent (m/v)

Ben jij een creatieve dirigent die jong en oud kan motiveren en inspireren? Harmonie Gaudete in Domino uit Cuijk is per medio september/oktober 2018 op zoek naar een dirigent (m/v).

Wie zijn wij?

Al meer dan 116 jaar maken mensen samen muziek bij de vereniging Gaudete in Domino (GiD). Het harmonieorkest telt momenteel ongeveer 43 enthousiaste leden en repeteert op dinsdagavond in het muzieklokaal van de Schouwburg in Cuijk. We komen uit in de 4e divisie en willen onze positie in deze divisie stabiliseren. De visie van onze harmonie kent de volgende drie pijlers: muziek maken, een vereniging vormen en een rol in de samenleving spelen. Afwisseling van repertoire en uitvoeringen is hét uitgangspunt, zodat voor zowel de verscheidenheid aan muzikanten als het brede publiek onze muziek inspirerend, motiverend en verrijkend is.

Harmonie GiD heeft de ambitie om te floreren in deze veranderende en niet altijd gemakkelijke tijden voor de amateurmuziek. Daarom vinden wij onze opleiding en jeugdleden erg belangrijk, vanuit de gedachte ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’.

Om samen met ons deze ambitie waar te kunnen maken, zijn wij per medio september/ oktober 2018 op zoek naar een dirigent (m/v)

Wil jij onze dirigent worden? Dan nodigen we je uit te solliciteren op deze vacature!

Wij zoeken

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een dirigent met ervaring met harmonieorkesten van een vergelijkbaar niveau. Je kan uitstekend omgaan met leden van verschillende leeftijden en muzikale niveaus en weet tijdens de repetities de juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Je hebt een uitgebreide repertoirekennis en weet ook hier ontspanning en inspanning goed af te wisselen. Samen met de programma- en muziekadviescommissie weet je een creatieve invulling te geven aan de optredens.

Verder vind je het leuk om actief mee te denken over de toekomst van het orkest en het vormgeven van de opleiding binnen onze vereniging.

Je hebt een goed gevoel voor het (belang van het) verenigingsleven en bent hierbij betrokken.

Wij bieden

Het honorarium is afhankelijk van je opleiding en ervaring en wordt in en na onderling overleg vastgesteld.

Meer informatie

Voor informatie over de vereniging en de vacature kun je onder werktijden contact opnemen met Marc Hartings (telefoonnummer 06- 48510456) en na 19.00 uur met Gert Thijssen (telefoonnummer 06-23684211).

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief en CV tot uiterlijk 19 augustus aanstaande per e-mail sturen naar de voorzitter van harmonie GID, Marc Hartings, via het e-mailadres marc@hartings.eu.

Vermeld bij reageren DirigentVacature.nl.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =