Muziekvereniging ‘Kunst Na Arbeid’ uit Zegveld zoekt dirigent / instructeur (m/v) voor MPC / drumband

Muziekvereniging ‘Kunst Na Arbeid’ uit Zegveld is op zoek naar een dirigent / instructeur (m/v) voor MPC / drumband.

Wie zijn wij?

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid is een amateurvereniging bestaande uit de drumband en MPC, een fanfare en majorettes. De vereniging bestaat sinds 1962. Wij repeteren op de donderdagavond: de drumband / MPC repeteert van 18.00 tot 20.00 uur, aansluitend repeteert de fanfare. Dit vindt plaats in De Milandhof, Middenweg 2, 3474 KC te Zegveld.

We zijn een kleine amicale vereniging met circa 40 betrokken leden. Onze drumband / MPC heeft momenteel 12 betrokken leden en een aantal leerlingen. We hebben 6 jaar geleden een jeugdprogramma opgezet om zo de bezetting weer op peil te kunnen krijgen. Dit betekent dat we de Schooljeugd vanaf groep 5 op school muziekles geven en dit voor geïnteresseerden doorzetten naar de vereniging. Om die reden speelt er relatief veel jeugd met ons mee.

Het doel van de vereniging is dan ook om ieder op zijn eigen niveau een leuk stukje muziek te laten maken. Gezelligheid staat voorop, maar er moet voor een ieder ook een beetje uitdaging in zitten. We streven niet actief een hoog/hoger niveau na. Toch willen we serieus bezig zijn met eruit te halen wat er bij ieder afzonderlijk inzit. Wie weet wat dat oplevert.

Optredens bestaan uit 2 jaarlijkse concerten, een zomerconcert, 2 maal een avondvierdaagse, medewerking aan Koningsdagaubade, lampionnenoptocht en Sinterklaas. Laatstgenoemde zijn straatoptredens die plaatsvinden samen met de fanfare uit het marsboekje. Verder tracht de drumband / MPC 1 keer per jaar (in het najaar) mee te doen aan een festival.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een dirigent / instructeur

  • die op donderdagavond leiding kan geven aan een enthousiaste slagwerkgroep met leerlingen.
  • eventueel te zijner tijd of per direct les kan geven aan diverse leerlingen.
  • die een groep kan enthousiasmeren!
  • die een plan heeft, meedenkt met de groep en actief inbreng heeft.
  • die plezier in de groep hoog in het vaandel heeft staan.
  • die zich herkent in de kernwoorden: enthousiasme, inspiratie, beleving, geduld, energie.

Solliciteren

Kandidatuur en motivatie kunt u versturen naar Marcel van de Werff, secretaris Muziekvereniging KNA, e-mailadres secretaris.kna@gmail.com, telefoonnummer 06-45065492 of 0348–432003.

Kijk ook op de website https://kna.zegveld.net.

Vermeld bij reageren DirigentVacature.nl.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Dirigent Vacature Utrecht