Voorburgse Oratorium Vereniging (VOV) zoekt dirigent (m/v)

De Voorburgse Oratorium Vereniging uit Voorburg is op zoek naar een dirigent (m/v). Startdatum in overleg, bij voorkeur eind november 2018 na ons concert.

Wie zijn wij?

De Voorburgse Oratorium Vereniging (VOV) uit Voorburg bij Den Haag heeft een rijke historie van ruim 70 jaar. Het koor bestaat uit circa 60 leden en zit in een fase van vernieuwing en verjonging. Het koor wordt aangevuld met projectzangers, die per concert inschrijven.

De leden zijn enthousiaste zangers en samen werken wij in een goede sfeer toe naar het geven van mooie concerten.

Het repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit de grote(re) koorwerken van klassiek tot meer modern, van bekend tot minder bekend. Dit najaar voeren wij de Elias van Mendelssohn uit. Voor 2019 staat Ein Deutsches Requiem van Brahms op het programma.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiasmerende dirigent (opgeleid aan het Conservatorium, richting Koordirectie) die er zin in heeft om met ons koor aan de slag te gaan. Die met overwicht en humor de repetities leidt en een actieve bijdrage levert aan de muzikale ontwikkeling van het koor. Die het koorleden stimuleert het beste uit zichzelf te halen. Die goede communicatieve vaardigheden heeft en samenwerkt met het bestuur en met de muziekcommissie.

Het volledige profiel vindt u onder deze link: https://vov-voorburg.nl/voorburgse-oratorium-vereniging-zoekt-dirigent-m-v/.

Onze repetities vinden plaats op de maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Sollicitatieprocedure

De procedure voor het werven van onze nieuwe dirigent bestaat uit een sollicitatiegesprek met het bestuur en een proefdirectie.

Vanuit belangstellenden worden kandidaten geselecteerd en uitgenodigd voor een gesprek. De proefdirectie zal aansluitend aan het gesprek plaatsvinden.

Het benaderen van referenties maakt deel uit van de procedure.

Startdatum in overleg, bij voorkeur eind november 2018 na ons concert.

Solliciteren

Uw sollicitatie met motivatie en CV kunt u tot 24 augustus 2018 via de mail sturen naar e-mailadres secretaris@vov-voorburg.nl.

Het bestuur maakt een selectie uit de reacties waarna u uiterlijk begin september bericht ontvangt.

De gesprekken en proefdirecties vinden plaats op maandagavond 3, 10 en 17 september.

Meer informatie

Voor antwoord op vragen over de vacature en de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met:

  • Christine Groenendaal, telefoonnummer 06-17506352 of e-mailadres secretaris@vov-voorburg.nl (tot 17 juli en na 6 augustus tussen 10.00 en 13.00 uur en na 17.00 uur)
  • Martha Rijkmans, telefoonnummer 06-51243567 of e-mailadres pr@vov-voorburg.nl

Vermeld bij reageren DirigentVacature.nl.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =