De Zwolse Harmonie zoekt dirigent voor harmonieorkest

De Zwolse Harmonie uit Zwolle is op zoek naar een enthousiaste dirigent voor haar harmonieorkest (Regio: Overijssel; Bandvorm: harmonie; Divisie: n.v.t.).

Wie zijn wij als orkest?

De Zwolse Harmonie is een klein en gevarieerd orkest bestaande uit circa 22 leden. Samen muziek maken en hierin plezier hebben is wat ons bindt. Wij verzorgen per jaar 3 à 4 mooie concerten, soms in samenwerking met een koor of soloartiesten. Gezamenlijk gaan we de muzikale uitdaging aan om als orkest als geheel te groeien in een gemoedelijke sfeer.

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en inspirerende dirigent. Iemand die affiniteit heeft met amateurmusici, en die ondanks de verschillende niveaus van de leden, hen op een positieve manier weet te stimuleren en die het orkest als geheel naar een hoger niveau kan tillen. Een dirigent die van aanpakken weet, een heldere muzikale visie kan overbrengen en met humor en tact leden weet te inspireren en enthousiasmeren om hieraan (klank)kleur te geven. Wij repeteren iedere vrijdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Lijkt de uitdaging je wat?

Herken je jezelf in deze omschrijving en denk je te kunnen zijn wie we zoeken?
Stuur dan zo spoedig mogelijk een sollicitatiebrief, inclusief CV, per e-mail naar:
secretaris@zwolseharmonie.nl, 
t.a.v. A. Blom-Koopmans.

Eén of meerdere proefdirecties maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor het verdere verloop van de sollicitatieprocedure of nadere informatie kun je contact opnemen met de voorzitter (a.i.) Alie Blom-Koopmans, telefoonnummer 038-4601941, of met de penningmeester Walter Holweg, telefoonnummer 06-57957586.

Vermeld bij reageren DirigentVacature.nl.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =